Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

     Română      English
Previous Next

Scopul major al AO “Verbina”

Consolidarea şi îmbunătăţirea capacitatăţilor de lucru şi acţiune a actorilor societăţii civile şi funcţionarilor publici din Republica Moldova, care se angajează activ în promovarea drepturilor persoanelor și tinerilor  defavorizați  si  în implementarea inițiativelor ce țin de interesul acestora.

 

Misiunea AO "Verbina"

De a contribui la ameliorarea calității vieții persoanelor și tinerilor  defavorizați social din Republica Moldova, prin colaborarea cu autoritățile publice și societatea civilă, in vederea creării unui mediu de șanse egale pentru toți.

Obiectiv strategic

Formarea resurselor umane calificate în domeniul incluziunii sociale și educaționale a  tinerilor defavorizați social, şi a familiilor acestora, prin iniţierea şi multiplicarea activităţilor de cooperare şi colaborare eficientă .

Obiectiv strategic

Antrenarea diverselor instituţii de stat şi ONG-uri într-o activitate comună de ameliorare a situaţiei tinerilor defavorizati social  în susţinerea  acestora.


Asociația ”Verbina”

Asociația ”Verbina”, înregistrată oficial la 24 august  2001, este o Asociație Obștească Neguvernamentală, fondată în scopul susținerii  persoanelor cu dizabilități  și defavorizate.

Asociația este o organizație non- profit și nepolitică. Are statut de persoană juridică, dispune de bilanț autonom, conturi în instituțiile bancare, inclusiv valutare, ștampilă, foi cu antet cu denumirea asociației.

Este creată pe o perioadă nelimitată și acționează pe intreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv și Transnistria.

Asociația este în drept să creeze filialele sale, instituții, secții și departamente.

Asociația colaborează cu structurile de stat și cele obștești, naționale și internaționale, și activează  pe teritoriul Republicii Moldova în scopul dezvoltării serviciilor de alternativă la cele oferite de stat.

Scopul major al AO “Verbina” este   consolidarea şi îmbunătăţirea capacitatăţilor de lucru şi acţiune a actorilor societăţii civile şi funcţionarilor publici din Republica Moldova, care se angajează activ în promovarea drepturilor persoanelor  cu dizabilitati si  în implementarea inițiativelor ce țin de interesul tinerilor  defavorizați social.
Citește mai mult ...Noutăţi și evenimente
Publicat: 26.12.2018   
Citeşte mai mult...
Publicat: 31.10.2018   
Citeşte mai mult...
Publicat: 28.09.2018   
Citeşte mai mult...
© 2020 VERBINA - Asociația Obștească    |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS